llf

Linkit

Sivulta löytyy linkkejä lopputeksteissä usein kiittämiämme tahojen kotisivuille. Mukana on myös muita paikkoja, joihin kannattaa ehkä tutustua, jos harrastelijaelokuvan tekeminen kiinnostaa.

www.hattu.net // Nuorten mediakeskus
Helsingin kaupungin nuorisoasiain keskuksen toimipiste Lönnrothin kadulla, joka tarjoaa editointimahdollisuuden, kalustoa lainaan ja vuokralle sekä muuta toimintaa nuorille median parissa. Hatussa on leikattu useita Lentävä Lehmä Filmsin pätkiä.

www.kallil.edu.hel.fi // Kallion lukio
Kallion lukio on ilmaisutaidon erikoislukio. Osa LLF:n ryhmästä on käynyt lukionsa Kalliossa ja näin ollen koulun kalustoa ja tiloja on voitu käyttää elokuvien tekoon. Kallion lukio tarjoaa oppilailleen mahdollisuudet videoeditointiin ja äänityöskentelyyn. Koulussa opetetaan mediailmaisua, valo- ja äänitekniikkaa sekä näyttämöilmaisua.

www.pixoff.net/fi // PixOff
Kotimaista (ei-kaupallista) elokuvaa julkaiseva ja levittävä sivusto. Pixoff on myös verkkoyhteisö audiovisuaalisesta alasta kiinnostuneille.

www.indietaivas.fi // Indietaivas
Kotimaisia harrastelijaelokuvia levittävä taho. Sivustolla käydään runsaasti keskustelua suomalaiseen harrastelijaelokuvaan ja elokuvaan yleensä liittyvistä aiheista. Indietaivas oli aiemmin nimeltään FinFilms.

www.mediametka.fi // Mediakasvatus Metka
Järjestö, joka pyrkii edistämään lasten ja nuorten mediakasvatusta elokuvan ja liikkuvan kuvan parissa. Metka järjestää vuosittain Minun Elokuvani festivaalit. Festivaaleilla on esitetty LLF:n elokuvia.

www.fvl.fi // Filmi- ja Videokuvaajien liitto ry
Yhdistys, jonka historia ulottuu vuoteen 1955 asti. Internet-sivujen etusivulla kerrotaan melkoisen kattavasti tapahtumista, kilpailuista ja suomalaisten elokuvien menestyksestä maailmalla.

Guiding Light Flicks // Guiding Light Flicks
Nuori yritys, joka pyrkii kehittämään uusia metodeja elokuvantekoon. LLF:n jäsenistö on useissa yhteyksissä työskennellyt GLF:n kanssa.